Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Mere politik

Lagt p 30/09-05

Det er ikke mere end fem dage siden jeg sidst gjorde reklame for Politiken, og nu bliver jeg nødt til at gøre det igen. I dagens udgave er der nemlig en artikel om mig - eller rettere om mit speciale - men artiklen findes desværre kun i papirudgaven.

Efter artiklen i søndags om den intelligente bold skrev jeg til artiklens forfatter, Christian Hüttemeier, for at opfordre ham til at følge med i udviklingen, når der kommer nyt i eksempelvis evalueringen af den intelligente bold. Denne evaluering har relevans for mit speciale, og eftersom Hüttemeier havde haft mere held med at få relevante personer i snak end jeg har haft, kunne det jo tænkes, at han også har bedre muligheder for at følge op på udviklingen.

I går modtog jeg så en mail om, at han nok skulle følge med i udviklingen, og hen ad eftermiddagen ringede han tilmed for at høre nærmere om mit speciale. Vi snakkede sammen i et kvarters tid, hvor han spurgte om motivationen for mit speciale og udfordringerne ved det samt en masse andet. Det er der blevet en glimrende artikel ud af, som altså kan læses i dagens avis.

Mere i samme kategori

Indlæg om mit speciale

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Kommentarer

Af Ricco (30/09-05 kl. 10:46)
- Jeg så det godt og havde næsten fået morgenkaffen i den gale hals. Godt jeg ikke drak morgenkaffe...

Af Stinus (01/10-05 kl. 09:57)
- Hej Kasper. Cool nok der, med stor omtale i Politiken. Tillykke med det. Det lyder som et fedt projekt, du har gang i. Jeg håber, du finder ud af noget... Offside er jo egentlig en åndssvag regel. Håber, du går og hygger dig. Stinus.

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk