Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Sommerferie

Lagt p 27/05-05

Det gode sommervejr kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt, for jeg har nemlig lige fået sommerferie. Gennem semestret har jeg fulgt to kurser, og heraf blev Dynamiske Algorimer afsluttet i dag med en multiple choice-test, som gælder halvdelen af karakteren. Den var ikke så svær som jeg havde frygtet, men det kan man aldrig rigtigt vide, før man kender resultatet.

Den anden halvdel af karakteren gives ud fra et projekt, der blev afleveret i fredags, og som der ikke hører en mundtlig eksamen til. Det samme gælder for det andet fag, Evolutionære Algoritmer i Virkelighedens Verden, men her talte projektet hele karakteren. Kursusholderen havde evalueret projekterne på kun en uge, så det var allerede muligt at få karakteren at vide i dag.

Det blev til en overraskende god bedømmelse, nemlig et 11-tal, så det var jo ikke dårligt at gå på ferie med. Vi havde brugt en speciel type evolutionær algoritme ved navn differentiel evolution til at designe en grøn bølge gennem Ringgaden i Århus. Det er ikke så let som det lyder til, for skal der være grøn bølge i den ene retning, vil det gå ud over den anden retning, hvor bilerne må stoppe for rødt en gang imellem. Desuden er der en masse detaljer om, hvordan problemet kunne modelleres og hvordan trafikken skulle simuleres. Det lykkedes os at finde frem til gode løsninger, og opgaven imponerede kursusholderen så meget, at han i bedømmelsen brugte mest krudt på at forklare, hvorfor vi ikke fik 13.

Efter en times tid i sommersolen gik turen nordpå til Aalborg, hvor der i morgen er karneval, og hvor stadionrekorden på det ombyggede Aalborg Stadion står for fald i den vigtige kamp mod Brøndby. På mandag vil jeg en tur ud på AaB for at aftale det sidste, så jeg kan komme videre med mit speciale, og herefter er der en masse arbejde i forbindelse med specialet, jeg kan tage fat på. Det er det, jeg har tænkt mig at bruge knap tre måneders sommerferie på. Plus en Roskilde-festival og hvad der ellers kunne findes af spændende ting hist og pist.

Mere i samme kategori

Indlæg om mig selv eller andet

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk