Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Jepsen endelig på landsholdet

Lagt p 24/05-05

Dagens landsholdsudtagelse bød for anden gang i træk på en ny AaB'er i truppen, denne gang Allan K. Jepsen. Samtidig beholdt Rasmus Würtz sin plads i 22-mandstruppen, som i hvert fald til kampen mod Albanien skal skæres ned til 18 spillere. Den første kamp mod Finland er dog en venskabskamp, og her kan der nemt tænkes at komme AaB'ere på banen i løbet af kampen.

Især må Rasmus Würtz påregnes at have gode chancer, idet han er en ung mand, der må forventes at skulle spille på fremtidens landshold. Det vil være godt for ham at have prøvet en kamp på højeste niveau, inden han skal spille for alvor. Jepsens chancer er nok lidt mindre, idet Niclas Jensen sikkert har brug for en hel kamp på banen inden kvalifikationskampen mod Albanien, fordi han ikke spiller meget i Dortmund.

Allan K. Jepsen havde en overgang landskampsrekorden på U/21-landsholdet, men har udover et par deltagelser på ligalandsholdet ikke tidligere været inde i landsholdsvarmen. En andenplads på superligaens assistliste og en forårssæson med fremragende spil har bragt ham foran Asbjørn Sennels, (højrebacken) Kasper Bøgelund og Peter Christiansen, der alle tidligere har været udtaget som reserver for Niclas Jensen. At han ikke tidligere er blevet udtaget kan måske undre, for bortset fra lidt svingende præstationer i efteråret har han spillet virkeligt godt og stabilt i flere år.

Her er, hvordan jeg bedømte hans indsats sidste forår:

Holdets mest stabile spiller, som samtidig må betegnes som Superligaens bedste venstre back. Spillede de første seksten kampe fra start til slut, men måtte i den næstsidste kamp bukke under for sygdom, og sluttede sæsonen som venstre midtbane i kampen mod Midtjylland. Er begyndt at bruge sit højreben mere og har derfor et større repertoire offensivt. Meget boldsikker og offensivt indstillet, og træffer næsten altid de rigtige beslutninger. En af de spillere, der altid forsøger at holde bolden langs græsset, og samtidig en spiller, som altid giver sig helt ud, selvom det ser håbløst ud. Jepsen er en mønsterprof, som er fuldt koncentreret fra start til slut i både træning og kamp, og derfor er han praktisk taget aldrig skadet. Tilmed er han fair og derfor aldrig i karantæne. Ren landsholdsklasse.

Som sagt levede han i efteråret ikke helt op til tidligere niveau, hvilket fik følgende skudsmål af nærværende organ:

Efter to år på absolut topniveau har Allan K. været lidt svingende i efteråret. Der har været flere dårlige kampe med personlige fejl grænsende til brølere, men omvendt har der været andre kampe, hvor hans høje niveau er kommet til sin ret. Vil meget gerne spille fodbold med bolden på jorden, men hvis der ikke muligheder for at spille frem til en midtbanespiller, kan han godt have en tendens til at gå lidt i panik. Lykkes det på den anden side at få spillet bolden op på modstanderens banehalvdel, er han meget villig til at komme med frem og præge spillet og har også evnerne til det. Selv om han ikke har lagt op til så mange mål som han tidligere har gjort, er det blevet til nogle stykker. Har behov for at være med i spillet, for ellers kan han godt føle sig ude af kampen, og det går også ud over hans defensiv.

Også Simon Bræmers imponerende spil er blevet bemærket, idet han for første gang er udtaget til U/21-landsholdet. Her er også Michael Jakobsen blevet indlemmet i truppen for første gang, mens Martin Pedersen og Jacob Sørensen er en fast bestanddel af truppen. Den kommende AaB-angriber Jeppe Lund Curth er også udtaget, mens Rasmus Würtz stadig har alderen til dette hold, men altså er vurderet for god. Det ser ikke tosset ud med AaB's fremtidsmuligheder.

Mere i samme kategori

AaB-relaterede indlæg

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Kommentarer

Af Kasper (03/06-05 kl. 22:28)
- Opdatering: Både Rasmus Würtz og Allan K. Jepsen fik debut i kampen mod Finland, ligesom Michael Jakobsen og Simon Bræmer gjorde det for U21-holdet dagen før.

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk