Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Historisk aften

Lagt p 26/03-05

Dagens landskamp mod Kasakhstan går efter min bedste overbevisning over i verdenshistorien. Jeg tror aldrig før, der har været fem spillere med tilknytning til AaB med i truppen til en A-landskamp. Den eneste nuværende AaB-spiller fik desværre ingen spilletid, men de andre bidrog alle til Danmarks 3-0-sejr.

Af de fire med spilletid var det den ældste, den overraskende efterudtagelse Peter Møller, der kom mest i fokus med to mål. Brian Priske lagde op til det tredje, og Peter Møllers andet, mål efter et godt bandespil med Christian Poulsen. Jesper Grønkjær spillede ikke sin bedste kamp, og blev midt i anden halvleg erstattet af den fjerde eks-AaB'er, Michael Silberbauer.

Dermed må Rasmus Würtz vente lidt endnu med at få sin landsholdsdebut, og forhåbentlig spiller han stadig i AaB til den tid. Jesper Grønkjær nåede jo aldrig at repræsentere de bolsjestribede i landsholdstrøjen, men de andre fik alle debut mens de stadig var i AaB. Møllers debut var helt tilbage i 1991 i en kamp på Island, Silberbauers debut var for tre år siden i Skotland, mens Brian Priske for første gang spillede for sit land for lige godt to år siden.

Mere i samme kategori

AaB-relaterede indlæg

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk