Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Kongen lever

Lagt p 20/10-05

At Allan Gaarde trods afgangen fra AaB stadig er et overmenneske blev tydeliggjort i aftenens opgør i UEFA Cuppens gruppespil, da Viking hjemme højst overraskende slog Monaco 1-0. Gaarde spillede lige så godt som i den bolsjestribede trøje - og også med nummer 6 på ryggen - og var endda manden bag den afgørende scoring.

Fra centralt hold spillede han bolden ud på kanten til den fremstormende venstreback Thomas Pereira, der lagde bolden ind i straffesparksfeltet, hvor Allan Gaardes hovedstød fremtvang en klasseredning fra Guillaume Warmuz, hvorefter Toni Nhleko kunne score på riposten. I over 70 minutter kæmpede Viking Stavanger som gale for at holde føringen, og selvom Monaco i perioder havde presset Viking helt ned, lykkedes det at gå fra kampen som sejrherrer.

Det er altid dejligt at se tidligere AaB'ere få succes (i en udenlandsk klub), og det kunne da også være rart at få lov at genopleve den langlemmede midtbanespiller mod AaB i Royal League. Det kræver, at Viking kan kravle op på tredjepladsen i Tippeligaen, hvor de med to runder igen er placeret som nummer fem, to point efter Lyn og Lillestrøm. AaB spiller jo mod tredjepladsen i Norge og mod de to øverste hold i Sverige, som helt sikkert bliver Djurgården og Martin Ericssons gamle klub IFK Göteborg, der tabte finalen til København i sidste års udgave af turneringen.

Mere i samme kategori

AaB-relaterede indlæg

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Kommentarer

Af Kasper (30/10-05 kl. 11:37)
- Opdatering: Lyn blev det hold, der endte med at tage bronzemedaljerne i Tippeligaen og derfor skal møde AaB i Royal League. Viking sluttede på femtepladsen.

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk