Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Lån en AaB-spiller

Lagt p 12/04-05

Gårsdagen bød på en glædelig nyhed i forbindelse med mit speciale, da jeg var en tur på AaB's anlæg for at spørge Lynge Jacobsen, om jeg må låne nogle af hans spillere. Jeg skal have lavet nogle optagelser af spilsituationer med relevans for et computersystem til at hjælpe linjedommerne med at dømme offside - både for at have data til at teste mit system, når det bliver færdigt, og for at kunne undersøge forholdet mellem overkroppens og føddernes placering.

Jeg har boet det meste af mit liv i Storvorde, hvor Lynge også bor, så han ved godt, hvem jeg er. Han havde også set mig i Viasat Sports Fan-Quiz, men heldigvis var han positivt stemt trods den lidet imponerende tv-optræden. Eneste forhindring var en eventuel modstand fra trænerteamet, men Allan Kuhn havde dårligt hørt hvad mit projekt gik ud på eller hvad jeg skulle bruge spillerne til, før han sagde ja til at låne en håndfuld spillere ud. Jeg skulle bare sige til, hvornår jeg skulle bruge hvor mange spillere hvor længe, så skulle han nok finde nogen, der vil være med. Flinke mennesker, de AaB'ere.

Jeg fik også en sludder med Kasper Risgård, som netop havde fået lov til at sparke til en fodbold igen efter hans skulderoperation. Jeg ved selv, hvor rart det er endelig at kunne røre en bold efter en operation, og når man oven i købet lever af at spille fodbold, må det være helt fantastisk. Desværre havde også han set mig på Viasat Sport. Det er ikke rart at være en kendt person...

Herefter kunne jeg med ro i sindet overvære en AaB-træning for første gang i mindst et år, og det var som altid en sjov oplevelse. Mod slutningen trænede de indlæg og afslutninger med den specielle regel, at de måtte svine hinanden til, hvis de havde lyst. Det var nu mest den altid højtråbende assistenttræner Allan Kuhn, der benyttede sig af den regel, og der er åbenbart ingen grænser for, hvor tykke han mener, AaB-spillerne er.

Mere i samme kategori

Indlæg om mit speciale

AaB-relaterede indlæg

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk