Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Uheldig tv-optræden

Lagt p 31/03-05

De af jer, der så Viasat Sports Fan-Quiz onsdag aften vil have lagt mærke til, at det kun blev til otte point til os fra AaB. Det er selvfølgelig ikke imponerende, og uden at sige for meget tror jeg godt jeg kan afsløre, at ingen i nogen programmer fik færre point. Et par klubber var nede omkring de ti point, så vi var trods alt ikke suverænt de ringeste. Den mangelfulde pointhøst kan til dels undskyldes med manglende information. Inden vi kom derover havde vi fået at vide, at generel fodboldviden var tilstrækkelig for at deltage, og at det ikke ville komme til at handle om vores egen klub, altså AaB.

Det viste sig at være helt forkert, for den første runde handlede udelukkende om AaB, og hvordan det var gået i efteråret. Nogle klubber havde været snedige at ringe til Viasat for at få mere at vide om, hvad quizzen handlede om, og kunne derfor forberede sig. Det havde 'Fætter' og jeg ikke gjort, så det blev kun til fem point i den runde. Havde vi vidst, det handlede om AaB's efterårssæson, ville det ikke være svært at kigge denne weblog igennem og genopfriske hukommelsen. Så ville vi i hvert fald have kunnet svare på spørgsmålene om Peter Tranberg og antallet af udesejre, og der ville sikkert også være tid til flere spørgsmål.

I anden runde blev der vist et videoklip, hvor der efterfølgende blev stillet tre spørgsmål. Hverken 'Fætter' eller jeg var i tvivl om, at målscoreren var Frank Strandli, men trods det at hans statur og måde at fejre målet på mindede meget om Strandli, var det rigtige svar Dan Sahlin. Vi ville nok ikke have kunnet gætte, at det var Jozo Matovac, der blev smidt ud, men var tæt på at ramme det tredje spørgsmål. Dan Sahlin spillede kun i efteråret 1998, og kampen mod København blev spillet mens jeg var på studietur i Miami, Florida med handelsskolen. Jeg gættede på, at kampen blev spillet i september '98, men det rigtige svar var oktober '98. Soccerway.com kan fortælle, at datoen var 4. oktober, så man kan næsten ikke komme tættere på. I øvrigt et svært spørgsmål i forhold til de fleste spørgsmål, de fleste andre deltagere fik, som gik på måloplæggere og kampens resultat.

Næste runde handlede om at gætte manden bag et lydklip. Vi har uheldige at trække den eneste spiller, vi ikke kunne høre hvem var; AGF's Leon Andreasen. Af de tolv lydklip, der blev spillet under optagelserne til de fire kvartfinaler, kunne vi gætte alle de andre med det samme, men Leon Andreasens stemme hører man ikke så tit som eksempelvis Christian Andersens, Viggo Jensens, Michael Schjønbergs, Brian Steen Nielsens, Ralf Pedersens eller Morten Wieghorsts. Disse mennesker er alle anførere eller trænere og kan derfor høres på tv hver uge, mens Leon optræder noget sjældnere.

Sidste runde gik okay, og vi svarede rigtigt på et af tre spørgsmål, hvilket ikke var helt tosset. Men efter to runder uden point var det ikke nok til at slippe for sidstepladsen - både i selve runden og totalt set. Men hvis bare vi har taget de AaB-nederlag, der kommer i denne sæson, så går det nok alt sammen.

Mere i samme kategori

Indlæg om mig selv eller andet

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk