Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Næsten et menneske

Lagt p 21/01-05

Overraskende for mig selv blev jeg i dag erklæret så godt som rask, da jeg var til halvårskontrol på Give Sygehus (godt nok kun fem måneder efter korsbåndsoperationen, men lad nu det ligge). Den ømhed ved menisken, som jeg havde og stadig har, skyldes sandsynligvis de pile, der er skudt i for at fiksere menisken. Ved nogle mennesker bliver pilene optaget i kroppen efter et par måneder, men man kunne stadig se mine, da jeg fik knæet ultralydsscannet for en måned siden.

Siden da har jeg holdt pause i to uger uden forbedring i ømheden, og herefter har jeg trænet forholdsvis hårdt uden at det blev værre igen. Det tyder på, at ømheden ikke skyldes en løs menisk, men snarere modstand mod de indsatte pile. Derfor kan jeg nu begynde at løbetræne, cykle på fuld kraft og gøre alle de ting, normale mennesker gør.

Kontaktsport den eneste undtagelse, for det ligger stadig flere måneder ude i fremtiden. Inden da skal jeg have opbygget min kondition og muskelstyrke ved at løbe og ved at gå i motionscenter. Det sidste er usædvanligt kedeligt, men der er ikke rigtigt nogen vej udenom, hvis jeg vil spille fodbold igen - og det vil jeg.

Mere i samme kategori

Indlæg om min korsbåndsskade

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk