Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

Intet job i denne omgang

Lagt p 17/01-05

Jeg blev glædeligt overrasket, da der for halvanden uges tid siden kom en SMS fra jobbanken Matchwork.dk, hvor der stod, at en arbejdsgiver ville i kontakt med mig. Jeg har et CV liggende hos Matchwork fra min tid som arbejdssøgende datamatiker, og selvom CVet ikke er blevet opdateret synderligt i næsten to år, var der pludselig en virksomhed, der var interesseret i mig.

Saxotech er navnet på det interesserede firma, og de søger for tiden flere systemudviklere til deres softwareafdeling i Aalborg, hvor de laver systemer til mediebranchen; aviser, magasiner og den slags, og også online-udgivelser. Jobbet lød okay interessant, gav en god løn og virkede som en solid virksomhed, så jeg overvejede at droppe studierne og tage jobbet. Jeg tror, erhvervserfaring tæller mere end en lidt finere uddannelse, når man søger job, så også på den led var det en god mulighed. Det sidste år på civilingeniøruddannelsen kunne jeg eventuelt tage på et senere tidspunkt eller som enkeltfag sideløbende med arbejdet, når det hele faldt lidt på plads.

Disse spekulationer fik en dog ende i dag, da ansættelsesfyren ringede til mig for at høre lidt nærmere om min interesse med henblik på en eventuel jobsamtale. Vi blev enige om at snakkes ved om et års tid, når jeg var færdig med at læse, for de regner med skulle bruge flere folk i den næste tid. Det lød til, at der både var mulighed for at arbejde hjemmefra og/eller på deltid, men som nyuddannet er det nok en dårlig idé at kaste sig ud i den slags fra starten. Derfor blev der ingen pølse af det skind, men det føles rart at have været overvejet - endda uden selv at have taget initiativet.

Mere i samme kategori

Indlæg om mig selv eller andet

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk