Velkommen til boe7.dk


30/07-08
Brøndby-AaB
25/07-08
AaB-Midtjylland
05/06-08
Med licens til at træne
25/05-08
Vejen til Champions League
1 kommentar
25/05-08
AaB-OB
23/05-08
Lyngby-AaB
23/05-08
AaB-Brøndby


Forside

Arkiv

09/01-05 SAS Cup

Lagt p 09/01-05

AaB vandt lige så mange kampe som i sidste års sejr i BT Cup, der i år har skiftet navn til SAS Cup. Denne gang rakte det dog kun til en tredjeplads, fordi to af sejrene faldt i den indledende pulje. Også AaBs cheerleaders måtte aflevere deres titel, da de blev overgået af AGF i år. Fodboldstævnet blev vundet af Esbjerg denne gang.

Reglerne var lidt anderledes i år, hvilket man kunne se turneringen igennem, hvor der blev scoret mange flere mål og vist bedre spil end tidligere år. Man skulle hele tiden have en mand over midten, og det gjorde det sværere at forsvare sig. Manden over midten blev sjældent rigtig farlig, fordi målmanden måtte gå udenfor feltet og kunne opsnappe de fleste bolde.

Jimmy Nielsen var en af de fremmeste i den disciplin, men kom også af og til i vanskeligheder med sin offensive facon. Udover Jimmy bestod truppen af Allan Gaarde, Trond Andersen, Thomas Augustinussen, Allan Olesen, Martin Ericsson, Martin Pedersen, Marco Reda, Simon Bræmer, Jacob Sørensen og Thomas Kortegaard. De første fem udgjorde A-kæden til at starte med, men forskellen mellem de to kæder var åbenlys, så Allan Gaarde og Simon Bræmer byttede plads, og så fungerede det bedre.

Allan Gaarde kunne herefter bestemme spillet i B-kæden på samme måde som Trond Andersen ligesom sidste år gjorde i A-kæden, så AaB sad nu på spillet det meste af tiden. Simon Bræmer fejrede sin tilbagekomst ved at blive AaB-topscorer med tre mål, mens Allan Gaarde og Jacob Sørensen scorede to hver. Marco Reda optrådte for AaB for første gang og gjorde et fint indtryk, idet han virker rolig. Han er en stor dreng, så udendørs skulle han have endnu større muligheder for at gøre sig gældende.

AaB-Herfølge 2-1

AaBs første kamp blev forsinket et par minutter, fordi flyet fra Aalborg var forsinket efter gårsdagens stormvejr. Alligevel kom man godt fra start og havde flere store chancer inden man kom bagud på et langskud. Tilbagevendte Simon Bræmer sørgede for en sejr til de Røde, da han med to mål afgjorde kampen. Det første mål var efter en tværaflevering, og det andet var rigtig flot og viste, at AaB var meget bedre end sine modstandere. Allan Olesen skiftede bolden over i venstre side, hvor Trond Andersen headede ind over til Martin Ericsson, der headede Bræmer fri til scoring.

AaB-Brøndby 1-3

Anden puljekamp blev en mere lige affære, som var en gentagelse af sidste års finale. AaB kom foran efter en flot detalje af Allan Gaarde, der satte Karim Zaza af ved at rulle bolden under foden og trille den ind med højrefoden. Brøndby svarede hurtigt igen og kom også foran, og netop som AaB var ved at få lagt et godt pres, mistede Martin Pedersen hovedet og skubbede til en Brøndby-spiller, hvilket selvfølgelig gav et gult kort. Det var dog først efter at AaB var blevet fuldtallige igen, at det tredje mål blev scoret. TV fangede ikke optakten til målet, men AaB-spillerne var tossede på dommeren.

AaB-Frem 3-1

Fire minutter med næsten konstant boldbesiddelse gav pote, da Allan Gaarde kunne spille Marco Reda fri foran mål, hvor han ikke svigtede. Trond Andersen scorede et flot mål med et overraskende skud efter en god finte, og også Simon Bræmer kom på måltavlen. Herefter var det legestue, og lidt for megen legeri gav Frem en kontra, de kunne score på. AaB havde dog stadig styr på det hele og spillede sig frem til flere chancer, der kunne have givet mål, men førstepladsen i puljen var sikret.

AaB-Brøndby 3-2

Ligesom sidste år skulle AaB i kvartfinalen spille mod et hold, de havde mødt i den indledende pulje; denne gang Brøndby. AaB startede bedst og kom midt i kampen foran på et skud fra Allan Gaarde. Kort efter øgede Jacob Sørensen føringen efter en hurtig kontra, men der gik under et minut inden et unødvendigt boldtab gav Martin Retov chancen for at reducere. Et halvt minut før tid udlignede samme Retov på et straffespark, men alligevel vandt AaB. Tre lynhurtige førstegangsafleveringer gav Martin Ericsson frit skud fra kort afstand, og så var AaB i semifinalen.

AaB-Nordsjælland 0-1

Nordsjælland havde som et af få hold trænet i indendørsspillet op til turneringen, og med sejren over AaB nåede de op på fem sejre i lige så mange kampe. AaB gav sig selv en dårlig start ved at komme i undertal, da de glemte at holde en mand over midten. Nordsjælland udnyttede overtalssituationen til at bringe sig foran, og AaB formåede herefter ikke at åbne deres forsvar i samme grad som mod de tidligere modstandere. Nordsjælland var det farligste hold på grund af deres kontraangreb, som var startet ved AaB-boldtab i det gode forsvarsspil.

AaB-Herfølge 1-0

Bronzekampen startede med et AaB-mål scoret af Jacob Sørensen i allerførste angreb, og herefter var der ingen slinger i valsen. Kampen blev en sløv affære, hvor man godt kunne se, at begge hold havde spillet fem kampe indtil da, for der var ikke så mange kræfter tilbage hos spillerne efter lige at være startet med træningen igen efter vinterpausen.

Mere i samme kategori

AaB's deltagelse i indendørs

Navigering

Næste indlæg - Forrige indlæg

Skriv en kommentar (alle felter skal udfyldes)

Navn:

E-post-adresse:

Din kommentar:

Af hensyn til spam bedes du skrive et syvtal i boksen herunder:

2003-08 boe7.dk